Murerarbeid

Ronny Karlsen AS

Murerarbeid

Hos oss påtar vi oss alle typer mureroppdrag. Intet oppdrag er for lite for oss, og vi har også kompetansen til å påta oss arbeid av størrelse. Som bedrift har vi lang og bred erfaring innen mureryrket, og våre fagbrev blir kontinuerlig oppdatert i henhold til bransjenormen. Spesialiseringene våre ligger innen muring og pussing, samt flislegging, og oppdragene våre blir selvfølgelig utført etter alle krav for HMS, lover og forskrifter.

Det er viktig for oss å ivareta de tusen år gamle tradisjonene som forbindes med mureryrket. Hos oss utfører vi muring av grunnmur, ringmur, støping og fasadepuss, samt flislegging og legging av naturstein og mye mer.

Vi støper gjerne både ildestedet og pipa di, eller om du trenger rehabilitering av pipe, betong eller murfasader.

Av flisarbeid legger vi alle typer fliser både for deg privat og for bedriften din. Det spiller ingen rolle om flisene skal legges inne eller ute. Hos oss blir flisene alltid lagt etter den standarden som trengs for at de skal fungere optimalt i det norske klimaet. Det er det samme om det skal legges store fliser eller små fliser, gårdsplass eller kjøkken.

Kontakt oss for en hyggelig samtale og en gratis befaring!

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud idag!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.